Izložene fotografije i knjige
0
Kirgistan obilježio godišnjicu genocida u Hocaliju
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.elifnet.iwarp.com/fethija.html
Ovi Armenci k`o da su krivoslavci, k`o ovi nasi genocidasi...kakva slicnost. Treba objaviti rat karcinomu i istrijebiti ga. Turci su pokusali taj kartinom odstraniti, ali im izgleda nije poslo za rukom...sada se prosirio i zahvatio i zdravo tkivo.
Pa jesmo isti. Prvo nas vi "nevini" pob.ijete jedno milion-dva a onda umjesto da vam vratimo stostruko mi vas još nešto i tolerišemo kao neki ratni zarobljenici, šta ti ja znam, neke konvencije UN-a itd. mislim, u pravu si u potpunosti, vidiš kako ti znaš kad hoćeš.
Koliko li se dalo petrodolara za ovu manifestaciju?Cudi me da nisu spomenuli genocid 1915 kada su Turci i Azeri ublili oko 1,5 milona Jermena
Armenci = Srbi Armenci pretvaraju džamije u štale sa svinjama i kravama: http://www.today.az/news/politics/70064.html