Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to nista, u mostaru ljetos bilo 58 stepeni
na vozilu posebno bijelo i metalic \"srebro\" zbog odbijanja suncevih zraka cesto mjerac temperature pokazuje vecu temperaturu na parkiranom vozilu..
Ako vec mjerimo temperaturu zraka,za sto se ustvari i misli,onda se mjeri u hladu,a ako mjerimo na suncu to nije tacna temperatura iz vise razloga,da ne objasnjavam......
Rekordna temperatura na nasim prostorima izmjerena je u Mostaru 46,2 stepena izmjereno 31. Jula 1901. godine... Ovo pisem posto vidim da ih ima sto nerijetko naglasavaju kako im auto mjeri po 50-60 stepeni.
eee moj commi i tvoje demagogije mi je preko glave svaki dan sve gluplje i gluplje komentare ostavljas svojim etabliranim frazama kvaris ovako \'divne\' clanke na klitorisu.ba zlo mi je od tebe idi sta radit a \'normalan\' svijet postedi svojih nesuvislih komentara :) pozdrav,nemoj ovo shvatit licno samo me iritiras svojim ANTI INTELEKTOM :)
+43 ili kako mi to u Mostaru zovemo predah od vrucine
Jes zdravo al zamalo.Trcis 15 minuta i ne znas gdje si.Znam iz iskustva.
Pa prosle godine sam bio 4 dana gdje je teperatura bila oko +44 a u autu mjerio termometar +53 pa sta... klima za tracat, pucat lopte, znojis se, tope se kile, nema pojma koliko je to zdravo.
Jel Srpski dio Kipra :D