Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinocnji hit na doceku nove godine: Turkinja je skinula feredzu, da se uda za Srbina Gedzu. U masi - delirijum.
Ode dzukela... Jos da krepa stoka turska generalno na Kipru, te na okupiranim pravoslavnim podrucjima.
ja ne vidim razliku između turskog kipra i republike srpske
I vi, mašala, dođoste do 24 posto PiH. I tu u tom kafezu se zovite kako god želite.
a sto se tice grcke ona se tako nazvala tek 1900 dakle kada se oslobodila otomanske imperije tek je nastala grcka kao drzava i nacija. Bizantija je rimsko carstvo nema veze sa grcima, srbija je od dunava do preseva i od drine do timoca i to je cinjenica doci ce na beogradski pasaluk sve ide tome u prilog djavo dodje po svoje pa tako i u slucaju srba, a grci su oteli dio amkedonske zemlje egejsku makedoniju polako ali sigurno grcka se urusava bas kao i srbija pitanje je dana kada ce se obje zemlje raspasti a od srbije ostati pomoravlje a od grcke helespont
tambura druze ove izdajice posrbice i pohrvatice nisu citali djela fra antuna knezevica gdje im on jasno objasnjava sta su citiram \"bosnjak se oduvijek navikao zvati svojim pravim i junackim narodnim imenom bosnjak\" ne treba se zamarati sa izdajicama domovine oni ce svoju kaznu dobiti prije ili poslije, jer i prema krsanstvu izdaja B.og.a je smrtna kazna, a izdati domovinu je jednako izdati Bo.g.a, pa stoga ove izdajice nemaju veze sa krscanstvom oni su Bo.g.a izdali davno izdavanjem vlastite zemlje, a jasno im daju do znanja u hrvatskoj da idu u svoju bosnu i jedu svoju sirotinjsku kalju :D a na istoku im u nandofehervaru (beograd) govore da su bosancerosi i gradjani su drugog reda veci status i prava u srbiji od njih imaju bosnjaci sandzaka nego ove posrbice izdajnicke i to je cinjenica
Smiješno mi kad pripadnici nazovinacije od koje je stariji moj ćuko nazivaju neku naciju izmišljenom. Ko o čemu...
crkla gnjida poturčena
SAMO DODATI DA JE GRCKA NACIJA KO I SERBSKA JEDNA \"I Z M I S LJ E N A NACIJA, ZATO SE I RASPADAJU I JEDNA I DRUGA...!!!
Makarijos===GENOCIDAS...!!! Kud ce pravoslavna popadija OSIM ETNICKO CISCENJE, GENOCID, SISTEMATSKA SILOVANJA I PRAVOSLAVNI VAMPIRIZAM...!!! Svaka cast ovom velikanui Rahmet mu dusi...!!!
a prvi predsjedink Grckog dijela kipra bio je Makarios III, patrijah Kiparske pravoslavne crkve....
Da mu Bog podari dzenet, amin, suprostavio se grckim teroristima 1958. koji su teroristickim napadima htjeli protjerati muslimane kao sto su ih protjerali sa Krete i drugih mjesta, pa sad zive u Siriji, Turskoj..., osim toga ti isti pripadnici EOKA (grcke teroricticke organizacije su htjeli pripojiti kipar Grckoj (nakon protjerivanja muslimana)
mislio da je on lider moravskih srba :D
Legenda..........