Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa danas niko normalan ne izaziva takvog giganta kao što je Turska. Zadnji put kada ste počupali živce Turcima izgubili ste skoro pola ostrva, sada pamet u glavu.
jašta je... zar nisu juce kiparski turci htjeli zajedno s vama u EU...da se ujedinite a vi odbili s toga Turska u napad zauzmi ono sto ti pripada.
Jest, Turci rekli \"da\" na referendumu o ujedinjenju kad je trebalo ući u EU, dakle kad je odgovaralo njihovim guzicama. Dotad ih je bolela neka stvar za Ciprom, i svaki apel vlade u Nikoziji su odbijali. A i što nebi? Turska 74\' napala otok, stacionirala svoje trupe, misle severnjaci ko su ko oni. A i Turska bi u EU. Sigurno hoće sa ovakvom retorikom prema članicama. A i lepo je videti da se Bošnjačići ovdje idalje beskompromisno zalažu za Turke, iako su ih isti prodali 1878 kao kokoši. Zato pošto istina boli, dislike button molim. :))
Domaći Turci su zauzeti izborima u Srbiji jer im je Premijer (Dodik) izgubio gu*nog havera s one strane Drine. Ali snaći će se Turci, Dodik će malo na razgovore kod najCrpCkijeg od svih (Nikolića) i slijedi ujedinjenje dvije turske države na Balkanu - Srbije i Srpske. Al u hopicama.
Ajmo domaći Turci!!!! U boj za gospodara
Turska već deset godina moljaka za ulazak u EU. Nije mi jasno šta je Turcima motiv, zbog čega tako očajnički žele u EU ?
Turska jednostavno nije dio Europe, i svoj položaj trebala bi graditi na Bliskom istoku, kojemu prirodno pripada.
NIKO NE ZNA PRODATI VERU ZA VECERU KAO SRBIN!!! U Beogradu tvrde da su svi nekad bili srbi pa \"prodali veru za veceru\".....cuj to?....tek tako.... nego, imal jos \"vere za prodaju\", braco???
ne laprdaj to sto si ti upoznao su vjerovatno nevjernici a ja kazem akobogda dobro nam dosli turci. oni se vrcaju u stare granice osmanskog carstva.... proslo je vrijeme servskog vladanja, Nikad vise nece vladati nikome.... mozete vi servi i ostali nevjernici laj,ati ko cuke iza lanca ali vam je dzaba, turci su se vratili i neka su.
Nisu mi dragi Srbi ni malo, ali ni Turke ne simpatiziram. Isti mentalitet, zele svakog da pokore, svi da budu njihove sluge i manje vrijedni (tako Turci misle o svim ne-Turcima iz bivseg Otomanskog carstva, bez obzira da li su muslimani). Ko ih ne zna.....A vi pojedini kao ares.kane prije nego sto ih pocnete prizivati, dobro ih upoznajte! Ja jesam i daleko im kuca!
Ma koga da ti moras mrzit jel nas Bosnjake, sta smo mi vama uradili a sta vi nama zapitaj se malo=
znam turske su vjerno i odano sluzili srbi, pocevsi od stefana lazarevica, u bitci kod nikopolja, pa onda djuradj brankovic za turke osvojio konstantinopolja, i tako redom do milosa obrenovica turskog sluge i ulizice XD dakle jedini i pravi turci na balkanu su njihovi servi XD steta zaista sto turci kojim slucajem nisu crnci, inace bi srbija imala vise crnaca od etiopije XD
LOL malo si pobrkao, domaci Turci ste vi srbi, kako znamo vi ste puni 500 godina stare Turske sp$rme, pa zato se poklopi i ne laprdaj cigane...
mi dolazimo ponovo ! http://www.youtube.com/watch?v=VhfnHKgF-yw turci se vracaju islamu, a kad se vrate islamu, Europa ce opet da drhti pred turcima !
@vuk slomi me jarane, daj malo vise te interpunkcije:)
Christofias, bolje ti je drži jezik za zubima. Turci su na referendumu davno izglasali ujedinjenje sa ostatkom vaše kvazi-države, a vi ste to glatko odbili. Sad ga Turcima možete jedino glabat, ništa više.