Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasi ovo nebi zavrsili ni u novom milenijumu ili bi vremenom izgubio svrhu automobili bi poceli da lete
Neka se susjedi Hrvati ugledaju na njh pa neka i oni kopaju kroz njihovu lijepu a ne da grade most preko Bosanske teritorije u Neumu.
ne branim nikog ali ovim nasim politicarima treba samo jebat sve jer oni su krivi sto nas podjebaju hrvati s ovim mostom da su oni imalo sposobniji odnosno da im je stalo do drzave oni bi to mogli sve sudskim putem rijesiti ako ne moze drugacije a ne sto ce im stati kad imaju zagarantovane fotelje svake 4 godine odnosno 2 godine....budale mi glasamo stalno, treba ih bojkotovati.....stalno svaljujemo krivicu jer smo navikli tako treba pomesti kod sebe prvo pa onda pricati neko kriv.....samo nasi politicari niko vise!!!
Kina je zaista velesila.
Tek postaju, Japan pravio nesto slicno prije 30 godina!
Kvalitet na vrhuncu! Traže se hrabri koji će prvi proći kroz njega! :D
I nek su dobri plivaci hahaah.
Bošnjakinjo moja draga, mogu li znati iz kojeg dijela lijepe naše dolaziš? Poz
PRIKAŽI ODGOVORE (2)