Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kod nas je ovako isto :) samo sto djeca vezu oceve....
Pozlatileti se ruke. Kad bi tako ovdje radili ne bi bilo dovoljno drveca kakva nam je omladina.
Odavno je poznato,da se batinama nista ne moze postici,cak suprotno....nemojte tuci svoju djecu,razgovarajt s njima.:))))
Ne bi on njega vezivao, da se mali nije puno migoljio :))
od njega ce na kraju postat covjek jer ce bit svjestan i svojih gresaka i dobrih stvari koje uradi isto tako akd uradi nesto korisno bit ce nagradjen...plusic za ovo
da nasi roditelji ovako rade svojoj djeci SVI BI GOLI BILI :)
Uvijek sam bio pametno dijete, tako kažu Prao zubiće, prije ručka rukice Za mamine goste učio pjesmice I šta... Uvijek sam bio pametan momak, i još sam uvijek Pametno početi, fakultet odabrati Pametno se ženiti, pametno stariti I šta.... Pusti pusti o pusti me Pusti pusti o pusti me Hoću bar jednom, eto baš hoću Da budem blesav, i vala neka ću...
:)))
:)))
da je otac valjao ne bi sin vjerovatno ni bježao iz škole. otac bit će ima neke veze sa balkanom, možda je odrastao u rajlovcu.
Sin dobio gene od oca samo.
Polahko starim doći će vrijeme kada ce sin tebe vezat' i tuč' ! Sve se vraća, sve se plaća ...
još ako uračuna kamate.
mene je mama slala u park da sama izaberem i donesem prut :D
moram priznati i mene. kaže da sam uvijek ubrao najaču šibu, bio sam poslušno dijete.
HAHAHA bem ti mamu ludu :D i moj tata je bio isti :D
Veliko HVALA ovima koji me dislajkaju i voljela bih da čujem šta bi vi uradili svojoj djeci da izostaju sa nastave? ali budite iskreni i ne zaboravite da smo i mi bili učenici "bjegunci"
Kinezi. Enough said.
Istok kugle zemaljske je prilično strog u kažnjavanjima. Recimo, onaj sjevernokorejski degenerik je najprije postavio, pa zatim ubio svog tetka. Što reći ?
Za tvoju bolju informiranost TETAK je bio i prije dolaska ovog na vlast.
I ti vjerujes medijima, niko nema pojma sta se dogadja tamo a mediji ko sto se vidi iz prilozenog samo pokusavaju da ocrne sve sto nije po volji njihovog sistema.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za dvadesetak godina ce biti isti artikl u novinama!?
Banovali nam commi :) -ja :((((((((((((((
ja vise ne smijem nista reci...opet ce biti da sam nooon stop pitala gdje je commi ;P vec sam primijetila da ga nema, i pitala sam se sta ce Zloco bez njeg, oni su BFF :-(
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ako nista naucit ce se postovanju..