Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala da su atomsku bombu izgradili to je njihova stvar, na kraju jel' u Kineskom ili Jadranskom moru? Eh, šta li druge supersile grade u svom dvorištu, to i ne prijavljuju nit' bi trebali a Kinez da prdne rekli bi : '' paz'te, more bit bidne uzdrma svijet ''.
Pa dobro, zbog njih su i ratovali čak ali kakve veze ti otoci imaju sa Kineskim u Kineskom moru. eee ba more svoje imaju :)
Mali žuti, ko naše trudnice.9 mjeseci i gotovo.Mi za 9 mjeseci ne možemo formirati vladu, a kamo li izgraditi ovakav veštački otok.Zar nije sramota da ako ideš kolima na jug da bi se uključio na "autostradu 5c" moraš odgalopirati ili do Semizovca ili do Vlakova.Prilaz od 3 kilometra "projektujemo, osmišljavamo, potkradamo, mjenjamo idejne projekte i gradimo" već više od tri godine. Svaki nam čukorez.Ali i kitajci moraju znati da mi gradimo polako ali sigurno sa garantnim rokom od 12 mjeseci.OPA
Manhatten je napravljen gotovo 40% na vodi jos prije 120 godina, pa se Amerikanci "ne ku*ce" sa tim.
kinezi bi kod nas za po sata rijesili pitanje pasa lutalica
a zamisli da kinezima uvedu demokraciju, pa da mogu imat djece kolko hoće i da mogu putovat gdje hoće i kako hoće