Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane...bice ih za 2 godine kao u prici
Na*ebali smo.
joj kad ih krenu uvoziti u bosnu, bice prodavnica u svakoj mahali :)
Ograničavanje rađanja je kršenje ljudskih prava. I opet će biti ogranićeni na dvoje djece, a ostali će opet ostati na jednom djetetu jer kako kažu, pravo na dvoje djece imaju supružnici ako je jedan od njih iz braka sa jednim djetetom. Valjda moraju ovako. Sve me ovo asocira na naše stanje. I kod nas se krše ljudska prava zbog loše ekonomske situacije, odnosno zbog loše politike koja se sprovodi u našoj državi. Kinezi žele podmladiti stanovništvo, a BiH postaje zemlja staraca. Ljudi su onemogućeni da stvaraju porodicu, rađaju djecu zbog socijalnih i ekonomskih prilika. Znači i kod nas se krše ljudska prava, samo što to nije ozakonjeno. Prešutno se to radi i mudro nestaje BiH.
Natalitet opada, Pa nam Kina propada, To mi se ne dopada... :) Al' ce CO2 da "profitira"...
I ne samo zato. Većinu stanovništva im cine muškarci i mnoge majke nikada neke na svadbi čuti "Danas majko, zenis svoga sina" .
*neće na svadbi
Meni su odvratni a pogotovo ono njihovo slikanje sa bijelcima da bi samo imali sta zaljepiti u hali. Ovo zadnje je provjerena istina. Vecina kineza ima fetish da ljepi slike bijelaca po WC.
Nama ukinuli i ovo JEDNO ne možeš izdržavati...
pa jutros objavljen isti clanak. spamate,spamate
Kinezi ce vladati svijetom
sad kad se pocnu kotit ko misevi :)
Pametan potez ,drugacije se nemoze protiv kapitalizma.
Kinezi protiv kapitalizma, a oni ga izmislili...
MAŠALA,MAŠALA BIĆE LJUBAVI.
...ode čovke u kineze. ladno.