Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bojim se da je ovo h.a.a.r.p. zasto? zato sto je kina skoro sa rusijom napravila razne ugovore o saradnji od kojih je i zajednicka vjezba mornarice u istocnom kineskom moru. zato i posjeta kancelake njemacke da bi se malo skrenula paznja. ali moze i biti da grijesim.
Joj ovih "vjernika" koji ostale religije smatraju kjafirskim.Kliker mozgovi stfuP!!!!
hoce to kad kjafiri tamo zive,u azijskim drzavama gdje preovladava budizam i slicne kvazi religije vazda neki.vjetrovi i nepogode,nije mi ih zao nikako.nek ih spasava budha i sl."bogovi" haha.
Rekli su ti da je tvoja religija ona prava i jedina ispravna?Kakva slucajnost!