Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidiš kako mali žuti znaju kako s debilima treba postupat . . . Ovaj video prikazat svim policajcima, u svim agencijama ( kojih ima bezbroj ) u ovoj državi . . .
Tako se to radi!
UZ KINU I RUSIJU SVI ĆETE LAGANO NISITI CRNE KAPULJACE I BROJEVE....
Raduj te se vlasi kolko hocete, kina hapsi zbog nacionalizma sto se zna, a na vasu zalost, svaka bosanska kuca danas ima automacku :D informativno posto ne znate vjerovatno, zato ne laprdajte da nebi dobili po labrnjama i ne napadaj te na cistu miru jebo vas rat vise na kraju ga popusimo i mi i vi zbog politike saberite se glupani nije ovo 92, sta su vam dali sto ste ginuli? ;)
kina prelazi na islam
Pod abdestom sam, cekam Jacijuju a sad bi napisao dobar komentar......sabur
Nindze. Uuuu sad su bradonje opasne...
Ovaj portal vrvi od cetnika i ustasa
Polako Scepo, ti si,,dosljo" :) Jel to,,ulizivacka" politika:)))
Sta dosljo ja cu uskoro da budem tvoj predsjednik a vi bosnje moji kuriri
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BRACA NIGERI AFRICKI CRNCI ISPRED BOSNJAKA !!!!!!!! NAIROBI IZNAD SARAJEVA
sigurno ce nahraniti lavove u zoloskom vrtu sa njima, a to samo srbi znaju kako je..
Ma nisu ovo Kinezi... Da jedna porodica Kineza ode,bilo bi 2 miliona dobrovoljaca na ratištu...