Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doce i ona trudna odozgo tita mi,kao i one Britanke iz Iraka i onda reci da nije znala da je bila trudna.
Joj zamisli te kombinaciju mali zeleni kinez ha ha haaaaaaaa
NEMOZE BITI RUZNIJA OD SVRBA PA TAMAM KAD BI JE I E-TI OPALIO
Ljudi ako je bude jebo vanzemaljac to ce bit najruznija i najmocnija rasa na Svjetu! SJEBAT CE NAS SVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa sala ti kurcu nevalja
UPRAVO PRIJE PET MINUTA JE JAVLJENO DA SE LET ODGADJA DO DALJNJEGA ZBOG TEHNICKIH PROBLEMA... NAIME RADI SE O TOME, DA KINESKI NAUCNICI JOS UVIJEK NISU IZRACUNALI STA BI SE DESILO AKO BI OVA KINESKA ASTRONAUTICA SLUCAJNO, DA IZVINETE, MALKICE PRDNULA U OVOM SKAFANDERU... UPRAVO SADA RAZMATRAJU AKO BI SE TO DESILO KOLIKE SU JOJ SANSE DA PREZIVI!!!
SUSHI SHUTTLE
neeeeeeeeee razmnozit ce se i gore!! kad su se u bosni razmnozili ovako boga mi i gore u svemiru i na marsu ce.. ne daj te njima gore...