Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E hajd sad nek neko kaže da se u BiH ne vodi računa o zdravlju radnika i građana ! KOD NAS FABRIKE NISU NAKON GLOBALNIH PROMJENA NIKAD NI OTVORENE, toliko su ove demokratske stranke na vlasti UVIĐAVNE ! :))
Umiraće se dosta zbog ovog smoga, nije njima ovoliki smog od neki dan. Svugdje postoji red i priroda se pobrine i za veliku prenapučenost stanovništva. Kad krenu enfizema i rak i druge plućne bolesti zbog ovakvog smoga, padaće ovi kao pokošeno klasje.
u zenici je ovako svaki dan
Nekada sam mislila Boze kako ljudi mogu ovako zivjeti, pa kako uopste disu, kako sve izgleda tmurno i zagadjeno, i govorila ja to tako ne bi mogla. A ne kazu dzaba nikad ne reci nikada, evo sad uhvatim sebe kako i ja isto ovako sal na usta stavim i idem kroz smog, i gle cuda zivim tako. Doduse ne moze se bas toliko porediti, tamo je puno vise zagadjeno, ali kako je pocelo i kod nas, ko zna. Od sad ne govorim vise ja to ne bi mogla nego cu da sutim, da ne bi dosla u iskusenje da provjerim bil mog
To je taj komunizam .... ubij ljude zagadjenim zrakom i zataskaj to ...
ma, ima ih
Ovo je posljedica nekontroliranog razmnožavanja, lošeg gospodarenja dobrima, naglog i neplanskog razvoja.. Ovo vodi do uništenja prirode, okoliša i na kraju samog čovjeka..
Joj raja gledajte smoga