Narušeni američko-kineski odnosi
0
Kina oštro osudila susret Obame s Dalai Lamom
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tibet je okupiran od strane kineske vojske koja je napravila masakr nad Tibetancima te i dan danas u krvi guši svaki i naj manji pokušaj pobune protiv režima iz pekinga. Dalai Lama je plemenit čovijek koji poziva na mirno razriješenje kineske okupacije Tibeta. Poruka mira: F R E E Tibet !
jes vala bas, umjesto da guraju ajsi oni trkeljaju okolo i stvarno mi nisu simpaticni !!!
Dalai Lama je isto toliko religiozan kao i naci-papa Benedikt...CISTI SOTONISTA....
Ma imperijalisticka amerika se sluzi jednom receptom diljem svijeta...U svakoj drzavi koja joj je interesantna na bilo koji nacin nadju tacke zarista, malo ih finansijskim sredstvima potpale, a onda u tome nalaze priliku da se usunjaju u te drzave. Pocevsi od Bosne, preko Kosova, Iraka, Somalije i Afganistana (tu su ih pustili a onda ih slali u crnim vrecama kuci) itd. Nadam se da ce kinezi odigrati pametno, jer oni nisu neorganizovana i nelojalna iracka armija.