Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja samo znam da se vojska BiH treba da opremi. Nakon ovog poraza Amerike, svijet nece biti vise isti kao sto je bio. Amerika gubi autoritet u svijetu, a znamo sta moze biti ako se izgubi interesi u Bosni!
Amerika uopste nije izgubila. Pa vi mislite da bi americka vojska izgubila da se borila sa nekim tallliibanima. Ameri su se samo povukli jer im se ne isplati vise bit tu. Pokupili sto su mogli.
Heroin bato..nema veze sa amerikom i kinom i pm
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
normalno. Belt road osiguran sada će ih Kinezi zadužit i napravit svoje fabrike tamo.
Kinezi su uvijek na strani zla. Na strani Rusije, Talibana, Srba, itd.
Pametan potez i ja bi to uradio,Talibani ce biti kao piuni u šahu
Rekoh ja prije dan dva da ih Kina gura
EU i SAD na aparatima
Aaaaa ove Ykine hoće sa talibanima i Dodikom neće sa SMITOM. mene strah ovog svjeta.
Mi se decenijama kao svadjamo Ameri ili Rusi a da smo pametni znali bih da su I jedni I drugi male mace za Kinu. Kina polako ali sigurno osvaja Svet , njihov plan je jasan I siguran. I jos jedna stvar kad oni zavladaju tek cemo tada nayebati, mnogo su gori i od Rusa I Amera pa cak I Nemaca!
Kina vidi to kao slag na tortu, Put Svile bez Amerikanaca i BEZ IKAKVE MORALNE CIVILIZACIJE
U prevodu preuzimamo Afganistan.
Reverse engineering Tucana i Blackhawka u najavi
i sjeverna koreja, sam što nije
Ovo je odgovor ko naoružava i finansira ove bradate spodobe u Afganistnu. Umjesto da rade za dobro svog naroda i napretka oni zabranjuju kulturu i obrazovanje. Poješće ih kinezi za doručak, samo treba sačekati godinu-dvije! Sila Boga ne moli, Bog sile ne voli!
Toliko od talibana i njihovog vjerovanja u Islam. Sarađivanje s ateistima Kinezima koji su strpali milione muslimana ujgura u logore. Doduse, i drogu su prodavali, tako da i nije neko cudo. Poganstina nevjernicka
Nakon SSSR u USA još samo fali da u Afganistanu i Kina dobije po gu..ci.
Kina moze goloruke ljude bez oruzija da posalje I zauzme ceo Afganistan.
Sretno kini na groblju carstava haha
Kina ce ekonomski pomoci ali i uzeti moc u Afganistanu,hahhaha,progutace ih kao kikiriki,to je malo drugaciji igrac od zapada,ako je potrebno progutace ih za sedam dana,zapad od svih investicija nema nista ali Kinezi nista ne oprastaju
Oćel ovi Šišmišari obnoviti prijateljske veze i saUjgurima?
@realistaizpm, neće biti BiH islamska jer 95%nas bošnjaka ne želi da bude islamska. Neće meni niko braniti da popijem rakijicu i pivo niti mojim pajdašima. Mi smo se izborili za ovu državu a ne ove bradate spodobe niti njihove u ponjave umotane bule.