Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da ste protiv kad ste skontali da bi vam Rusija mogla bit jedino tržište u budućnosti a i vi njima, a skupa ne bi mogli kupit kutiju cigara
Ja sam za to da im nastave pomagati. :))) https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kupovali-jeftine-kineske-uredaje-i-sada-bezglavo-lutaju-po-ukrajini-ima-li-tko-ukrajinski-sim-15172788
Huda majko, "svjetska sila" traži naoružanje, hranu, vojnike. Rusi se bore ko phickice. Samo primitivno šopanje artiljerijom, ništa drugo im ne preostaje.
Sta ce reci đoletov otac na to🤣
Kineski m.v. poslova, tvrdi da Kina salje Ukrajini sredstva za civile a Zapad da salje za vojsku. Negira pomoc ruskoj invaziji, tvrdi da su sankcije pretjerane, da pritisak nece onemoguciti Kinu u ostvarenju prava na ekonomsko trgovanje te postavlja pitanja o laboratorijama u Ukrajini, sta domace stanovnistvo zna o tome itd. I to su vijesti a ne kazem da se neko mora zaljubit u Kinu.
Da bi se vidjelo kako Kina tumaci stvari, treba gledat izjave njihovog ministra vanjskih poslova gdje svakodnevno tretira aktuelne teme. Na ju tubu ima Shanghaieye, titlovano na engleskom. Nije poenta ko je za ili protiv Kine, nego se izravno vidi sta oni govore.
kina šalje humanitarnu pomoć ukrajini okrenili se zapadu
Cekaj,,, zar rusija nije supersila,a ako jeste sta ce im pomoc od kine???
Kina je jos uvijek u ovisnosti od narudzbi Zapada i nije na rehnosloskom nivou kao Zapad. Sada igra kurvanjsku ulogu, a treba joj svezati Trumpa. Kina je sve postigla kopiranjem i kradjom zapadne tehnologije.
Kinezi još uvijek imaju čojstvo.
Svaka cast to je pravo razmisljanje ko je sa rusima ode u sunovrat
Hehe, i bilo bi ti, vratili bi se u kameno doba, ovi Kinezi obrcu milijarde zbog Evrope, i da oni to sad sve shebu, nisu ludi pff..
Čuj Kineza, sad je rat više nije specijalna vojna operacija. Kako ovo protumačiti al da izgleda povoljno za patuljka.
Kod glupih ruskih agresora nema slobode! Sve im je prisilno! Nemaju pravo glasa kod fashiste i agresora Putina! Živjela slobodna Ukrajina! Smrt ruskim nacistima i fashistima! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Neće javno
Rusija , Kina i Amerika su opasni po cijeli svijet. Oni prave invazije na manje države. Pokret nesvrstanih sa Titom je bio jedina alternativa i oni su se suprotstavili ovakvim invazijama. Sad su sve poltroni i niko ne smije da govori protiv velikih. Vučić je odavno saveznik Rusiji. On veze nema sa nesvrstanim pokretom. Sad samo možemo očekivati da Kina izvrši invaziju a to bi bilo veoma loše.
Žuti uvijek gledaju svoju računicu, šta su oni imali od rusije, apsolutno ništa, Kinu je podigla zapadna tehnologija a ne ruski gov*nari...
Kina da nema vojsku, ne bi je bilo. A kinesku vojsku je podigla ruska tehnologija. Prema tome, nije svijet crno-bijel i do balkona.
Kina je copy paste nacija, i naoružanje im je kopija zapadnog, to što imaju ponešto od usranog ruskog naoružanja trebalo im je dok nisu iskopirali zapadno...