Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A to sto valja drogu nikom nista
kanadi bi dao jedan svaijet.. umjesto da se bunite.. bolje bi bilo da upozoravate svoje ljude gdje da neidu dilat drogom.. izgleda koda ce jos malo dileri placat porez i pio..
Yebbat ga jedan narko kriminalac manje
Iako Kanada na presudu formalno ulaže prigovor, ova presuda Kanadi dobro dođe. Jedan kriminalac manje. Nekada su Englezi svoje kriminalce slali u Australiju da očiste svoju zemlju od šljama i bagre. U ovom slučaju Kinezi misle da su se dobro osvetili, a Kanada zadovoljna što se kotarisala većeg kriminalca.
@Observers, znaš zašto koristim tuđice ? Zato što mi je ćeif. A tuđice pišem i izgovaram onako kako se meni više sviđa, i nimalo me nije briga što je riječ stranog porijekla nepravilno ili pravilno napisana ili izgovorena. Yebe mi se :))