Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuga,tuga
Ovo ima samo u Kini izopacenoj, najlakse dijete u kavez strpat. Mrsko im bilo da se brinu za njega.
od jedne milijarde, uvijek se nadju ovakvi ljudi!
zadnja riječ tehnike
boze sacuvaj i sakloni...
Boze sacuvaj!
Eh.. Da mu Bog pomogne.
Simple Jack.
stvarno bez komentara sam..izbezumljen
a *** ti mater i zivot
Jedna je majka...
pa koliko ljudi ima epilepsiju pa opet da kazem gotov normalno zivi ovdje su vise roditelji bolesni
Ovdje je epi prateća bolest. Osnovna je rapidno oštećenje mozga, uzrokovano visokom temperaturom.. Ali roditelji su zabetonirali to oštećenje zatvarajući ga i sputavajući svaku varijantu progresa iz straha da se ne povrijedi... Borba s tim strahom je u rangu borbe protiv anakonde... vjeruj...
KOD NAS JE SVE EXTRA !!! LUDILOOOOOOOO
Ja svijeta bolesna u pizdu materinu,tačno na 1000 glupih i odvratnih stvari,pročitaš samo jednu..
normalnu*
da je nama ovakih kaveza da pozatvaramo politicare da ne hodaju okolo da pricaju gluposti i da kradu imal dje naruciti ev odma donacija
a valjalo bi par vecih kaveza za priglupe zar ne?
zadnja rečenica je glavna, pa da čovjek ne povjeruje. Waimei se brine šta će biti s njenim sinom ako ona umre i nada se da će naći nekoga da se brine o njemu. to je otprilike ko da naši političari na samrti kažu da ih nije briga što oni umiru već ih briga što će biti sa narodom.
Je li svaku moguću izjavu morate povezati sa našim političarima? Smiješno je i šta sad? Jedino što znate je smišljati viceve na račun političara, smijati im se na FB-u i omaložavati ih ovako. Izađi, mangupe, na ulicu pa budi na protestu, ali nemoj onda kad Dubioza nastupa ispred Parlamenta dan-dva poslije smrti bebe već onda kad treba izaći prije nego neko umre zbog njih. A ne izaći na protest zbog Dubioze i derneka kakvog. Nikad se mi opametiti nećemo. Nama su protesti furke, a ne neki put do cilja.
@Sarajevo_Grad svaka cast. odlicno receno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)