Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ti je velesila!!! A nekad su dolazili kod nas da uče i ljudi naučili. Ovde sve posjekoše i beton izliše, pa se čude poplavama.
Djeca ne kupe smeće kraj škole a ne nešto drugo.
Nekada su ovdje postojali Gorani, organizacija koja je angažovala veliki broj školske omladine da bi sadili šume. Krajnje je vrijeme da se obnovi rad takve organizacije i sa je država značajno pomogne.
Nemaju djeca vremena da sade od TikToka
šta će Kinezi, mi ćemo posjeći duplo više
SVAKA ČAST !!!
Zato iz Bosne izvoze balvane jer su im to balvani na vlasti dozvolili.
a prokrčiće 250 milijardi stabala, pa oni i lišće pojedoše jer ih ima kao mrava !!!!
pustinja se siri, to je razlog zbog kojeg postVljaju stabla duz granice sa pustinjom i samim tim je zaustavljaju pa cak i povecavaju svoje obradive povrsine. pametni kinezi
Bit ce gusto
Ma sta je to njima, 2 vikenda posla obzirom koliko ih ima
I naši će isto ali nisu to objavili jer su skromni neće da se hvale
Da se imaju na cemu vjesat kad dodje novi val kurone