Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
test comment
test comment
test comment
Nahrani prvo svoj narod nek ne gladuje...
Sjeverna Koreja je donjela tajni plan "Plan 2048". Radi se o vojnom osvajanju Juga i zavrsetku građanskog rata koji traje još od 9.9.1948... NR Kina je isto donjela ovakav dokument "Plan 2027" to znači da se završi građanski rat osvajanjem Tajvana koji traje od 1.8.1927. Polako ulazimo u epohu velikih ratova, dali ce prerasti u Svjetski vidjecemo.
koliko je "tajan" , upravo si nam objasnio , 🤷‍♂️
🤣🤣🤣🤣 sreca pa su tajni planovi u pitanju, ne daj boze da se sazna
Deba rocketman nema ni osnovno znanje geografije pa on nece imat kad ispalit dovoljno nuklearki da unisti citavu ameriku prije nego amerikanci sravne citavu sjevernu koreju koja je velicine jednog srednjeg americkog grada 🤣
Isto kao što će se Dodik otcijepiti , 🖕🏻
Eh da se rat dobiva teskim rijecima...
❤️ rodi majka , kako je ono meni pametno i slatko , 🖕🏻😡🤮🤮🤮
Uništicće ih sa petardama. Kim je izgleda malo popio za Novu pa budali
Dodik u orginalu
Sjetite se dok je Trump bio, sjedio je sa ovim debom, deba isao u juznu koreju a sada Biden dodje i odmah rat krece
Ovo i govori da bi trump mogao to iskoristit na izborima