Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vodja im sve deblji i deblji, jos malo bice ko lopta.
Fadil Novalic likes this :D
Fadile oprosti što te zezaju ovoliko...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vlada je upozorila da, ako budu umirali od gladi, očekuju od građana da ne krive "Vrhovnog vođu". 😲
Sramota sto napadate neduznog covjeka. On je blagovremeno upozorio svoj narod da se pripremi za nadolazecu krizu. Esad Malanovic, Banja Luka
Korijenje je zdravo, raja. Nejma onih masnoča, nejma srčanih bolesti, zagušenja krvnih sudova. Ovo sa korijenjem je ko post, a postiti je zdravo. Samo da se preobrati u Islam Sjeverna koreja bi bila najaća sila na dunjaluku!
Da mu nije Bahilj savjetnik..
Vako ce i people of the sky..
Kimči ne prepisuj od fadila..
Ne znam kako narod ne razmislja , zasto trositi pare na oruzje ? Sto da ne zivimo svi jednako , eto .. da je pametan sto je placao te nuklearke mogao je ziviti njegov narod kao sav ''normalan'' svijet , a sad ce da jedu korijen , pa de ljudi , dajte mi samo da popricam sa svim prijesednicima svih drzava , na suze bi ih natjero :D
Naravno da ce gladovati, kad puno trose. Fadile, reci im!
to su te cuvene ljepote komunizma hehe
Oni su ipak u boljoj poziciji jer njih je Kim upozorio na to što ih čeka... Duduk to radi perfidno i polagano ... Istina, ni ostali glavodršci nisu ništa bolji... ! ! !
A vođa očigledno korijenje umače u nutellu redovno
Nema slike na kojoj se svi ne smijese.Bio je nedavno jedan lik na jednoj slici sa zabrinutim izrazom lica.Ali mislim da je kasnije streljan.
Oni vec jedu travu i korijenje...
"Naporni mars" kako romantican naziv za glad.
Dobar ovaj komunizam , vodja se gotivi a drugi jedu biljke ....
PA to isto nam nudi I Baja...srpstvo I referendume