Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj u odboru za svadbe i sahrane,nije li Bregovic u istom?
Evo scenario za sapunice. Tetak je varao tetku, ova saznala, iz osvete ga prijavila kao izdajnika, Kim ubija tetka, tetka dobija visoku funkciju kao nagradu za patriotizam. Valja li? Bolje od Sulje the Magnificent :-)
dobar je,al treba jos malo da se zakuha,nece valjda imat samo 5 epiizoda :)?
Ovo je samo pilot, lako je ubaciti još 300-400 epizoda :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mozda tetka dobro svira frulu
nije tetka kriva što joj je muž bio budala
Ma garant je tetak malo dirao mlade piletine, pa ga tetka uhvatila i onda rekla Kimu da tetka posalje u vijecna lovista. Ili je mozda tetka nasla kakvog mladjeg.
DEMOKRATSKA, NARODNA, REPUBLIKA..... HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH Koja parodija, nit je demokratska nit je narodna nit je republika. Nesto kao NDH, nit je bila nezavisna, nit je bila drzava...
Naprotiv: više kao Jugoslavija: imaju crvenu zvijezdu, narodnu armiju, partiju i komitet, velikog generala i najvećeg sina naroda i narodnosti, i on je doživotni predsjednik- bog i batina. Tko mu se ne svidi-čeka ga metak.
Ja tu vidim 99% sličnosti sa Jugovinom.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Hajde sta se ibretite, pa veci je Zlaja stetocina od Kima. Mislim tu se sprdate sa Kimom, a vas dear leader crvenih kmera vodi sina Salku i suprugu Aminu u Club Madrid u Spanjolsku? Cak ni engleska kraljica ne vucara Charlesa zajedno sa sobom, kako to radi dear leader centrale.
i šalje na Gvantanamo, yebo mu ti suprugu Eminu
Tetak mu davo malo para za Bajram!
Zna li iko na dunjaluku koja je logika u ovim njihovim imenima? :p
Pa kad ti se rodi dijete sutnes konzervu i ime mu das po zvukovima koje je konzerva napravila... sta je tu komplikovano?? stari kineski obicaji...
Ovom Jang Song Teku je jedini prijestup što je htio da napravi ''državu za čovjeka i 100 000 radnih mijesta'', i zbog toga je pogubljen.
Obecao da ce od komunisticke Korijere napraviti zapadnu Njemacku, pa poslao Kim Damira Hadzica na Song Tek planinu da tamo loce. Kad je dear leader za to saznao poludio, rekao e necete vi meni tako praviti drzavu za Zlaju, Damira i njihove potomke.
Dodik:Eto vidite sta rade korejski mudzahedini!
Likvidacije najbližih suradnika koji su ujdeno i rađaci, su inovacija komunjarica potekla od tate Staljina i Trockog, a srdačno preuzeta od strane MAo Ce Tunga koji je rekorder, Kim IL Sunga, Tita, Čaušeskua, Envera Hodže, Ericha Honeckera i drugih neimara komunističke revolucije . Sava Kovačević-narodni heroj- dao je ubiti svog rođaka koji je bio sudac, jer mu se ovaj miješao u šverc duvanom.
Zato Zlaja nece likvidirati svoju rodjaku i suprugu od onog svercera struje iz Rudnapa, nego ce zajedno s njima dijeliti tal, tako da opet povede Aminu i Salku u Indiju da ponovo islikaju Taj Mahal pa da se mogu kurciti na Facebooku.
Opet su vam dali racunare da se igrate. Ludara je zakon, daju vam hapova i onda za racunar.
Kada čovjek pomisli da ne može biti veće perverzije ovi kepeci nas iznenade svojim ludostima. Da nije žalosno bilo bi smiješno.
ovo ko za vrijeme Sulejmana velicanstvenog
Tetka k'o tetka, zna pravit neke kolače koje Kim Jong-un jako voli. A tetak, on ne zna pravit kolače i samo je ih znao jesti. Prošli petak je sve pojeo sam što je Kima jako razljutilo i jako, jako mu je zamjerio.
Pretpostavljam da tetkini prstici nisu umijesani u smrt muza!
Partijski drug ZlaTko Song-umdzija ce dobit njegovu poziciju, karat njegovu udovicu koja bi trebala naslijedit njegove stanove u Sarajevu