Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kukavica zdepasta...
@groot đes ba ljepoto moja :)
Da vidimo kako bi hrabar bio da nema silnog osigutanja oko sebe :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kim Jong-un pobjegao iz glavnog grada Sjeverne Koreje zbog koronavirusa----- klix.ba a juce ste imali ovaj naslov " Zemlje u kojima nema koronavirusa: Crna Gora, Kosovo, Sirija, Sjeverna Koreja..." isto kao i sa Turskom Kim 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 Vi ste gori u sirenju dezinformacija i lazi od polupismene, neobrazovane i neprosvijecene rulje!! Zar ne??
@templar_sa daj boze da do toga dodje
Ne možeš od smrti pobjeći Kim...
Makar nije kao Petar krađorđević ukrao zlato i zbrisao u Englesku 😜
Bjezi curica!
Veliki vodja je uvijek u pravu ... Mali Kmer ce da pije viski, dere kubu, naredjuje .. a zarazeni e njima nek je vog na pomoci
talijanima pornhub dao slobodan pristup ... cini se da provjeravaju teoriju da se od virusa najbolje stiti masturbacijom :-) ... objavili bi oni to na tv-u, al' ne smiju od Vatikana :-)
ebeš pokraden pare kad vile dođu očima.
On zna nesto sto mi ne znamo i ne smijemo da znamo. A kako se stvari odigravaju i dolazak 30 000 americkih vojnika u EU znaci samo jedno. A vi pogadjajte sta je 🤔
pa dobro zna se da je najmanje slucajeva u diktaturama.. on, Putin i Jadogan su dokazi.. objasnite vi meni kako je moguce da u Istanbulu nema slucaja kad je jedan od najveci hub-ova u svijetu.. SDA talib....ooops htio reci glasac ce reci zato sto su turci organizrani.. ma naravno. Nece Jado da kaze istinu.
Ako ovaj kahne sa njim upucace ga prije medjeda'
sta ce jadnik kad nema trezor
Je,vama je poslao mail gdje je,svaki dan vam se javi.
Ja prvo mislio dijete neko na slici hahahaha
Meni ovaj lici na Mariju Serifovic
Ovo je vjerovatno provala zapadnih sluzbi. U zatvorenu zemlju poput Sjeverne Koreje tesko da moze virus uci.