Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj sto ne mogu ovi americkih medija, samo da ocrne naroda a oni su savršeni. Najzatvorenija zemlja na svijetu i samo mi dajte primjer neki kako dolaze do ovakvih vijesti?
Pa jedan portal napiše "Iz nezvaničnih izvora saznajemo", onda drugi portal prenese/kopira istu vijest samo napiše "Prvi portal je objavio" i tako to :) Ponekad klix prenese pa ne napiše ništa, već izvor klix.ba... Inače slažem se sa tobom, ovo i da se saznalo to bi saznala eventualno CIA. A čisto sumnjam da oni svoje informacije koje su dobili špijuniranjem i rizikovanjem života svojih agenata odmah predaju medijima... Ipak je to za njih National Security i Top Secret :)
ma naravno, i ubistva koja se desavaju u ovako uredjenjim drzavama se ne desavaju na sred ulice... ovo stvarno treba biti glup pa da povjerujes
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Malo se popilo ajde bogat
Bolje mu je da baci alkohol jer ako 'vako nastavi brzo ce potrosit svoj narod pa ce morat preci na amerikance ;)
ma to je samo los vikend.. nece se ponovit :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje rečeno, zbrisao ih sa lica Zemlje.
vaki nama treba! I to HITNO
nemoj dalje piti,heben si kad popijes :)
svaki dan ocekujem vjest :) kako je rokno svog frizera :) dobri su nasi politicari nisu nas jos poceli ubijati :)
Ako rodman izgubi utakmicu za kimijev rođus ima da pobije praćku među guzove od ovog hairlije
ovaj praščić je premlad da vodi videoteku, a kamol zemlju.
kako su nasi politicari "zreli" u "zlatnoj dobi" :))
Moramo mu priznati originalnost. Što jes' jest.
ovo plasira pinokio
Oj Klixu hocete jednom ustanovit je li bio ujak ili tetak?
Biće mu žao kad se otrijezni. :-)
ovakav trreba u BiH i tacka nema daljeg komentara
hebo majku ludu kosooku..
cuj rasiste
zaposlio bih se kao posluzilac 20mm-ske municije a vala i rado pedalir'o za frtalj ljeba i pavlaku - kada se i kod nas uvede ovakav tip borbe protiv korupcije pohvalno u svakom slucaju
Aaaa gl'aj mu glaveee .... hahahahhah
Vid mu Glooove.