Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire kad cemo mi😄
Postujem ovog covjeka. Jer je kur avama reko NE.
Cuj "raketnih motora na cvrsto gorivo"? O sunce ti grebem nepismeno? Je li to pogon na cumur?
Ja vam kazem da amerika ne smije njima nista a vi lupate minuse, vidite da ih covjek zafrkava , jasno im kaze da nastavlja sa razvojem, a ovi promjenili plocu od neki dan sad hvale i podrzavaju njegov rad, haha komedija, a neki dan koliko su prijetili ja mislio rat vec poceo.
oni koji silom odrzavaju vlast.. oni su nemaju sta ponuditi narodu ;)
Novi model raketa biće bolji od Samsung Galaxy 8
Dzaba bojeve glave, jednom kad Ameri okupiraju mora i zrak, mogu sravnit sve sa zemljom u roku od 10 minuta. Nemaju uopste antiraketni sistem, umjesto sto izgladnjava narod da bi razvio tehniku za napad, bolje mu je da ulaze u odbranu
Ko bi rekao da je ovaj balončić toliko "opasan" kad su amričke snage prisiljene da svoje najkreativnije lažljivce aktivno upošljavaju za smišljanje raznoraznih bajki i basni. A Kim Jong je samo jedna bucmasta pandica koja pokušava da svoju zemlju i narod zaštiti od "demokratskog" ugnjetavanja američke čizme.
vidite mog Kimčija kako je vrijedan :*
Kime frkni vamo dvije
kim jong BUM
Toooooooo Kime ljubim te u celo HAHHAHAHAHAHAHAHAHA
Totalno.ga opravdavam poslije Libije Iraka Sirije..da su te zemlje imale nuklearno.oruzje i sada bi bile nezavisne a ne svakodnevna stratista. i sad hoce jos da salju placenike u te zemlje..nije vise ni vojska
@Tume Sad bi ti zivio u kalifatu, sa lancem.oko vrata,.plesuci za lokalne bogatase
On samo da je mimo svjeta