Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Živio Kim Jong-un, sjajno Sunce" :-))) I nas Tito je bio rosno cvijece i ljubicica bela. On je vise vukao na botaniku, dok Kim vise voli astronomiju.
Tako ce i Bakirbeg da izda naredbu da mu podizu nisane na svakom brdu !!!
Zar nisu nisani nadgrobni spomenici? Mislim da bi radije podizao bilo sta osim toga :-)
Bio jedan bravar koji je naredio da se neki gradovi u njegovoj državi zovu po njemu. Pa smo dobili Titograd, Titov Drvar, Titova Korenica, Titov Veles... Džaba, diktatori to jednostavno vole, godi im. Mislim da nijedan političar iz tog vremena nije bio protiv! He, he, što li...
I ako bi i koga naguzio, dobro bi mu platio, tako da su svi bili zadovoljni i sretni.
Sto njega frizer mrzi....
Koji ludak i budala u 30 pm-ova!
i nas fahraon gradi nova svjetska cuda, tornjevi koji peru pare, i u kojim se planiraju nove narko rute, paljevine i likvidacije nepodobnih
Ovako će i Dodik po manjem entitetu.
još je ovaj trn u oku amerima , nemaju nacin da ga smaknu ali ce da ga pronadju sigurno
Sad mi javlja porukom da nije nikakav teret za ekonomiju. "Stipu ba samo propaganda"
https://www.youtube.com/watch?v=VmfZbS2fTuI
Lajk za dinastiju Kim!?
To on vidio od naših vlaha oni podižu triprca širom planete
evo ti ovaj tvoj liebling ;)
I on (Kim) naredi svome narodu: Živite u slobodi i prosperitetu kao braća i podižite spomenike svom vođi, jer će te doživjeti ropstvo i siromaštvo ako se podijelite na skupine koje podižu svoje bogomolje.
Da je nama jedan ovakav Predsjednik pa da u rahatluku živimo 50 narednih godina, a ne papci koji se mjenjaju ko' čarape.
Kompleksas.