Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J..e..bo ma.j.ku, ne mogu im imena pofatati svima, morao sam clanak 3 puta procitati da skontam sta je pisac htio da kaze!
Ja konto Kim Jong NAMA predvidja
Realnost je to da si ti anadolsko-vlaški isprdak i da je to maksimum koji možeš saznati o porijeklu svoje kvazi-nacije tj. plemena poznatog pod skupnim imenom Sluge (Servi)
Ma zahebajem se ja u vezi s Bosnjacima, cinjenica je da ce se PC raspasti ko kula od karata. Age i begovi, oprostite svom kmetu vjernom.
Svejedno, ako ga ne srusi on srusit ce ga Ameri ;)
\"koji nikad nije upoznao novog vođu i njegovog polubrata Kim Jong-un\" mislite mozda SVOG polubrata ili ako je njegovog polubrata onda nam recite ko je vodjin pokubrat
Dali bi volio na kraju mjeseca svoj deparac ili kucni budet popraviti sa 100KM ako radis 2 puta po 10 minuta svaki dan? Moze se zaraditi i puno vise ako se izdvoji vise vremena. www.people-string-balkan.blogspot.com
cinjenica da imas vremena da se ovdje raspravljas govori o tvojoj inteligenciji.
free 50 $ Poker money. http://www.pokerstrategy.com/#uBU1I9
srbin i hrvat su u srbiji,bosni,americi,kini.... svugdje srbi i hrvati,jedino bosnjaci na 24% imaju identitet priznat. ps;srbi i hrvati su nosioci bosne a ne bosnjaci,zna se ko je dosao sa turcima.
hahahha, upravu si 100% oni hoce da budu veci srbi i hrvato od srba iz beograda i hrvata iz zagreba. samo da znas ne postoje \"bosnjaci katolici\" i \"bosnjaci pravoslavci,\" bosnjak oznacava drzavljana bih muslimanske vjeroispovijesti
haha falsifikovao pasos da ode do diznilanda p.s. ko je Jun a ko Nam a ko je Kim a ko Jong.? nikako da skontam ko je ovdje koji niti o kome se prica :)
JA OVDE NIŠTA NE KONTAM,KO,gdje šta,niđe veze....
jedino mozete postojati u bajkama i igrama,realnost je na 24% hehehehe
www.renesansnakraljevstva.co m Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1459 jos malo.Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba.. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
A ti si Japanac.
zato sto si bosnjak heheheheh