Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Metode koje odavno koristi Mosad i FSB.
Neka su svi dobili poruku familije Saud: "ako nas kritikuješ, ne samo da te više neće biti, nego te ni porodica neće moći pokopati." Da vidimo sad ko je hrabar da nastavi tamo gdje je Kašogi stao.
.....
nema vece bagre od arapa i turaka
upoznao sam veoma dobre Arape i Turke! Mislim da Kršćanstvo i Reformacija pružaju mogucnost oplemenjenja svima. Držati se srednjevjekovnih obicaja i šerije ...ne vodi naprijed! Zato svi bježe na Zapad...
Dosadni ste sa ovim.toliko ljudi svaki dan gine i sto se zna i ne zna na ovaj ili onaj nacin sad treba jos seriju snimit.
@b1ackfie1der Preporučujem da pogledate njihovo porodično stablo i mnoge stvari će imati više smisla. Jedina država na svijetu u kojoj se društvom upravlja putem srednjevijekovnih pravila. Narcisoidna porodica koja narod tretira kao robove je van svakog normalnog okvira života. Ovaj mali s visine jedino što Trampu i Izraelu ne udara jer su mu šefovi.