Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjebat ce oni i Tursku, ovako su i Gadafija malo po malo i roknuse ga, evo ovaj puc je bio prvi pokusaj, sad ce oni razraditi taktiku.
@Muha994 Gadafi je imao podrsku naroda 40 godina i sve je bilo ok, on je doveo vodu gdje je nije bilo i za taj projekat izdvojio 50milijardi za koje nije dizako kredit i narod ga je podrzavao, kad je poceo smetati americi oni su ga skinuli, nadam se da nije tako za Erdogana.
E ovi su najvece zlo na svijetu, ovi ameri prave sranja i ratove, Rockfeler je rekaob da njihiv plan da razruse sve drzave dobte mjere da ce svi morati uzeti kredit od amerike i tako ce cijeli svijet raditi za njih, a kod njih ce narod raditi samo 2 dana, jer nece imati potrebu da rade jer ce sve zemlje vracati i placati enormnu kamatu. Nadrljali smo svi.
Hi hi sada sledi lizanje supka samo neznam ko lize a ko ne
NE ZNAŠ ti mnogo toga!
I putin u Augustu s Erdoganom, biće ludo, biće 0:2.
..zamotaj Kerry kilu mjerene kocke, des deka kafe , dva metra basme i pravo Erdoganu na vrata😂😂😂😂jbg. ja doš'o, halali😂😂😂
s obrazom!
..običaji takvi u americi, šta'š 😂😂😂😂
pac pac pac.............
zaboravila si 2..........( 2Pac)
@DjangoDjulaga zar njega nisu roknuli ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na kafu i halvu.
Sad ce biti bitch slaping za malog Brkicu.