Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kockasta mu glooouuva
Čemu toliki strah od male komunističke zemlje koja "nema" hidrogensku bombu.
Ma naravno, samo SAD i Izrael trebaju da imaju atomske igračkice, damo SAD i Izrael trebaju biti gazde na planeti a svi ostali trebaju biti kmetovi i onda bi bilo OK, ne bi bilo više ratova, smjenjivanja i postavljanja režima, modernog porobljavanja čitavih država i sl.
Da sam ja Kina, ne bi se mijesao...Ameri zaseru, pa neko drugi da pokusa vrelu kasu...nego pustite vi Amere neka se bore casno, posteno i demokratski
Treba svrgnut ovog diktatora Kim Jonga da narod malo prodiše. Mislim da je običnim ljudima preko glave izolacije u ovoj vukojebini od Sj. Koreje.
Упрати сад, дрвље и камење... а пре пет минута Трамп им не ваља :)))
Je li i Kerry rekao da fahro 2., dan lezi nevin u zatvoru?
Zabraniti Koreancima, ali isto tako neka i SAD i Kina ukinu svoj nuklearni program. Svima isto neka bude...
@AS1 Izrael, Rusija i svi koji posjeduju nuklearno oruzje.