Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od njih Lideri Srbije nisu osudili ono što su radili Srbi u BiH. Nakon što se svake sedmice gli i ljubi sa Vučićem i Nikolićem a bogami i sa patrijarhom Irinejem ko da je epsikom Kačavenda, nađe vremena da skokne i do Pala da otvori studentski dom po ratnom zločincu osuđenom za GENOCID !! za koji teoririzam izgleda još kao humanizam. A Dodik je nije nikakva veličina nego smrad i iusprdak koji izlazi iz guzica navedenih. Dakle, tvrdnja da se pravoslavlje ne bavi terorizmom nije tačna.
Pravoslavlje se ne bavi terorizmom ali neki pravoslavci da. Islam se ne bavi terorizmom ali neki muslimani, nažalost, da. Nemojmo generalizirati.
@Onaj mali Dozvolite jednu generalnu opasku: Islam nema vrhovni vjerski autoritet halifu, pa su teroristi odmetnici od islama koji to ne čine u ime vjere islama. Ali kad pravoslavlje ima svog nacionalnog poglavara koji nije nikad osudio čak ni genociod svojih vjernika a kamoli šta manje od toga, to je nešto sasvim drugo. Islam ne poznaje naciju, a kad se u sve upetlja i nacija onda je zaista nemoguće bilo šta upoređivati kao gospodin KErry. Koje je usput u SAD nekad protjerao katolicizam !!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nažalost ima dosta stranih islamista koji liju krokodilske suze i po engleskim internet forumima uzimaju naš rat kao "primjer" mržnje kršćana prema muslimanima, potpuno izostavljajući onaj dio gdje se katolici i pravoslavci rokaju do bola. Također dosta ih uzima američku intervenciju u BiH kao još jedan primjer njihovog imperijalizma, premda su u stvari pomogli (malo kasno ali ipak). Idu mi na k... svi. Ne zna naći Bosnu na karti a vamo ko fol brine za naše žrtve.
Upravo. Ima blesavih hriscana, ali to ne mijenja cinjenicu da se vecina ratova vodi u islamskim zemljama. Hriscanstvo je bilo na nivou islama u srednjem vijeku kad su spaljivali na lomaci.
a u Bosni se desio gradjanski rat...izmedju 3 naroda..nidje veze...
Respekt za ovog čovjeka koji priča objektivno...
Kad ti respect dajes Keriju..sta reci o tebi...a kad ubijaju tvoje muslimane i podrzavju Izrael i kad se Keri zalaze za vece bombardovanje muslimana onda skaces kako su SAD losi,ubice..a sad respect ..to ti od situacije do situacije..ako je tebi u korist onda postovanje ako nije onda su go*na
maaaa neeeee gdje ce krscani bit krivi ma ne....PA MI SE SAMI UBIJAMO ja kad cujem da su srbi krivi to je cista bajka...gdje ce nevin srbin vojnik ubijat oni samo silovaju i kolju! bagra lopovska....
Sto jest, jest, mi muslimani se sami pobismo....Pogledaj Siriju i sve ostale zemlje....
Ma keri ne seri. To se nemozes porediti
jarane odakle ti mi padosmo na pamet
@drinskysuperserb Ali još uvijek nije jasno zašto svaki treći Bošnjak ima putovnicu a svaki deseti srbijanski pasoš. Daj malo to pojasni i zašto Bošnjaci nisu pravili Federaciju sa Srbima nego sa Hrvatima i zašto je u Vašingtonu dogovoreno da se napravi Federacija Hrvata i Bošnjaka koja će se pripojiti Hrvatskoj. Ostaje nejasno da li je radi spasa Hrvatske napravljen genocid u Srebrenici, okupacija Sarajeva i pokolj Bošnjaka u Prijedoru...da li je to bilo istrijebljenje Srba.
A ko je kriv gosp KErry ? Srbija nije, bosanci ne krive Hrvatsku, vi tvrdite da nije vjera, a ko je onda ??? Znam, bio je kao NESRETNI GRAĐANSKI RAT !! Upravo ono što u svojoj odbrani tvrde još jedini optuženi KArađić i Mladić ! Od presuda imamo onu zanimljivu HDZu BiH o udruženom zločinačkom poduhvatu !! DAKLE KRIV HDZ kojem je grijehe opraštao VAtikan koji nije kriv. Miloševićeva stranka na vlasti u Srbiji, kao i sve ratne stranke iz BiH u BiH !! Uz pomoć vjere. Bolje vam je šutite KErry.
@Muha997 Pa kad je grupa TNT ALan Forda imala Grunfa i svoju avijaciju, partizani Franju Kluza , što ne bi imala i Republika Srpska vlastitu avijaciju, par hiljada tenkova , naftna polja, i sve ostalo potrebno za vođenje rata ??? A ko je učio pilote da voze avione ? Eh malog partizana je Mirka je učio deda, za ostale NE ZNA SE !! :)
Нису сви муслимани терористи, али незнам ниједног терористу а да није муслиман.
Pa nije valjda i Kusturica terorista ?? Pustimo da Kan sudi o tome, a on mu odbio zadnji film ko što bi odbio i svakom pravoslavnom teroristi. Sreća da Šešelj nije pravio filmove !! Onaj ratni uradak iznad Sarajeva sa nosiocima uloga koje nisu sporedne Vučićem, Nikolićem i Poplašenom je bio samo demo šta on svega ima snimljenog. I odrađenog.
To je zato sto si ograničen kao septička...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fadil, a kaj je sad ovo, nis ne kontam...
Dobro poentiranje.
potpuno ispravno
zavuce ga diplomatski
mi kao primjer...mešćini da ima nade za nas kao državu.@klix boxer
PRIKAŽI ODGOVORE (1)