Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj keru, sta ce te sa rusima
A ništa, kao i do sad, samo lajat. Džukela koja glasno laje obično ne ujeda.
ti si keru rodjen za šintera,nadam se da nisam uvrijedio nijednog cuku. pa samo ti i ime govori.
nemaju pojma kakva vojna akcija im se sprema... nesto nevidjeno na tim prostorima !
Logikom rješavanja problema ove bagre preko Atlantika, njih bi trebalo polupat nuklearnim. Đe je njihova noga kročila tu trava više ne raste. Zakuhali po vascijelom svijetu, skoro nema zemlje u kojoj nemaju vojne baze. Đe god su svoj nos turili iza sebe ostavili totalni haos. http://www.advance.hr/vijesti/dvije-kljucne-tabu-teme-i-korak-blize-odgovorima-tko-je-kako-i-zasto-stvorio-isil-i-zbog-cega-se-ulaze-toliki-napor-u-rusenje-assada-o-terorizmu-plinovodima-i-kolonijalistickom-mentalitetu/
Dok Obama smisli strategiju ovi ce poklat citav CNN...
Još se vijori američka zastava na Mjesecu.
Možete vi pisati i pričati šta hoćete, ma ko god bio, islam će pobjediti !! Allahu ekber!!
živijo nam allah!!!
Tako je bradonjice moje!!!
Dajte nalog Milanovićevoj vladi da im pošalje još oružja. To će im tek biti kazna
stari prdonja udario u demagogiju ... ccccc.... Zar su i u Cemerici uskoro izbori ? Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
ne razumijes ti to, vlado ali nema veze, od tebe se to ni ne ocekuje pa ne mogu reci da si podbacio... Allah je najveci !
ex-efendija: očekuj da ti u marednim danima neko pokuca na vrata ili SIPA ili CIA, a mozda i SOKO... ovisno u kojoj mišijoj rupi se nalaziš....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ESSSSSIIIIII MI DOBAAAAR ?
A evo i filantropa iz americke administracije, strucnjaka za moral, etiku i humanizam. Kad se umore od humanitarnog rada i dobrotvornih akcija, sa pravom kritikuju ostatak militantne planete.
Oni ih napravili ,oni će ih i uništiti . :)
Vi ih napravili,vi ih i uništite.
"Lice islama nisu nihilisti koji znaju samo uništavati, a ništa ne graditi. To nisu ove maskirane kukavice čija su djela uvreda za miroljubivu vjeru koju oni krše svaki dan svojim varvarskim djelima", dodao je šef američke diplomatije. JAO ŠUPLJAKA, NIGDJE KLANJA, NIGDJE KRVI, SAMO SLIKA KOJU ĆU JA U PS URADITI ZA MANJE OD SAT VREMENA. I ISTI "NINDŽA" JE "KLAO" OBOJICU.....ISTO KAO ŠTO KAD TALIBANI PROTESTUJU SVI TRANSPARENTI ISTOM RUKOM NAPISANI.....KAD AVION ULETI U PENTAGON ZA PO' SATA MISTERIOZNO NESTANE, JER GA NIJE NI BILO.
Ma dragi moj Kerry, to su upravo lica islama. Originali, sve drugo su kopije.
zreo za žice.....
Pusi ga.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)