Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nek vi mozete svarit ekonomske sile poput Rumunije, Bugarske i Grcke. EU je leglo lazi i prevare
Upravo tako.Eno Bugara i Rumuna prose legalno po EU a i dalje.
Neće EU islamiste. Mogu tolerisati muslimane u sklopu njihovih država ali da imaju svoju državu unutar Evrope, to nikada.
Turska nikad nije bila u planu da udje u EU.Instalirase ovog licemjera Erdogana koji je za njihov interes napao svoje susjede a obecao je nula problema sa susjedima.Vidjecete kad uskoro raspale putem banaka po Turskoj kako ce je ekonomski srusiti..Bojim se da ce rat stici i u Tursku i to poprilican sukob.
prevelik qurac je to za njih....
@strateg žao mi je :/
Turska moze i bez EU, a sto nastoje biti clanica EU, to je postena i pozitivna ponuda, jer integracije, su uvijek korisnije, od dezintegracija, kao sto je ovdje slucaj. Moguce je da Austrijancima ne odgovara, radi velike ponude roba siroke potrosnje, koja bi uslijedila ulaskom Turske.
@mirsadgluhovic turska mora imati pravni sistem kao njemačka kako bi ušla u EU. Znači zdravo sa Erdoğanom, zdravo sa islamizacijom, zdravo sa kršenjem ljudskih prava, zdravo sa korupcijom....
Prije ce Australija pobjediti na Eurosong-u nego ce Turska vidjeti baste briselske...
Realno i nisu za EU iz puno razloga.
Ma ne bi nikad mogla svariti ni BiH u sadašnjem kapacitetu a kamoli Tursku :(
Hahahaha sto na objasni ekonomiju. Haj odhebi gunaru
Kako bi tek "svarili" članstvo BiH? Mi kud prođemo tu trava ne raste.Safra bi vas strefila.😀
Turska nije za EU