Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aen , najedi se ti kite tri puta dnevno, ti ocito nemas obzira kao ovi britanci, sigurno nisi nikad u zivot bilo sta korisno uradio niti donirao niti volontira za neku dobru stvar , i sad se pravis pametan kao da si ti u pravu , al iz tvog komentara vidi se koliki si retard , najbolje bi bilo da odes i ti u somaliju na godisnji , pa se mozda opametis
Pa onda tebe treba bez imalo milosti zatući kakvom šipkom što si izjeo tri obroka danas i još imaš para da se kjurčiš po internetu, a bolji od tebe kopaju po kontejnerima.
ljudi umiru od gladi u kenij i somalij a ova dvojica dosla tamo da se suncaju , nije mi ih zao