Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako bude dovoljno uporna, možda uhvati i azil negdje, ko zna :-)
Scenario, rezija, producent = 3 u 1 Putin :):):)
sr_chavez = zarije tidibukovic fino ti za svog Putina da je pavijan, mogao bi zato na sudu debelo povuci :):):) prate braca rusi sta pises :):):)
sr_chavez = zarije tidibukovic nemoj da se vadis znaju rusi da si ti napsiao za Putina da je PAVIJAN Putin = pavijan auuu sto ces da najebes :):)) Sto svima ofiras da mi viris u dupe i da je crveno :))) sad svi znaju da si moj dupelizac :):):):)
Novinar nije naveo podatak da li ona koristi iPhone mobitel.
...čovjek sa našao na "ničijoj zemlji", od njegovog ubistva svi profitiraju...političko-obavještajni zločini i kur­valuci.
A da se ovo desilo u americi, niko ne se ne bi usudio da kaze da je obama i to bi tamo bilo normalno. A Putin je dingospo i mislim da je ovo opet naruceno iz vana da pokusaju nauditi Putinu
Malo je starija od macehe, al nije puno. Potpuno je jasno, da je covjek bio americki dousnik i da je dobijo zasluzenu kaznu kao takav.
Ma ko mu sta moze?
Kebo bi rekao da je Džaferović kriv
Preko specijalca do nalogodavca.