Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhahahah i ova odraža čistoćuz na poseban vlaaaaaški način http://www.youtube.com/watch?v=9tmh9G7_pg4&feature=related
ma sta ce nam svracat!!! vidis da su kokuzaneri zesci.... niko nece kokuzanere.... jos im trebamo placat kahve i jelo....nama trebaju lovatori da im izmuzemo pare a da onda mi zivimo ko lordovi!!!
hahahhaha http://www.emtecfilms.com/page5/files/page5_2.jpg http://www.youtube.com/watch?v=HpcKO45nc34 e sad ako ti je ovo scena koju ugledaš čim izađeš iz kuće,onda si baš čistunac :)).
Poziv Grcima da navrate u Sarajevo da ih pripremimo za katastrofalne dane. Mi smo u tome kao \"VECI\" entitet neprevazidjeni.
ovo je bosna!!!!! sve je ovo nase.... ko ne voli bosnu i hercegovinu proklet bio!!!!
vehko.. prvo nauci srpski da govoris i pises... pa onda nesto komentarisi...
eu..roplja..ninu, rekla..miraj svo..ju j.a.v.nu k.u.c.u na d..ru..gim por..tal..ima
\"mali vlaško vuče krmka za rep a krmak mu otpuhuje iz debelogGG crijeva u facu,mali vlaškoOO uživa\" hahahahhahahahah Živa istina,evo i snimak: http://www.youtube.com/watch?v=raLUd2XIpcI
test
to sto govorite o svinjama je katastrofa... dokazano je da su to najcistije zivotinje kad govorimo o domacim zivotinjama...njihovo meso je puno proteina i veoma je energetski nabijeno..tako da jedna svinja moze prehranit 10 ljudi... u ovoj krizi, mozda ce i muslimani pocet jest to meso...ne znaju sta propustaju!!!
dragi sunarodnjaci... meni zbilja nije jasno oko cega se mi prepiremo... pa mi smo zemljaci... mi treba da se volimo i da vodimo ljubav medjusobom... a ne da se prepiremo... vodimo ljubav a ne prepirku!!!
Momak govori istinu,doduše malo karikirano.Otiđite u bilo koje sarajevsko naselje gdje su živjeli prije nego su ih Obrvan odvelE u \'\'bolje i novije\'\' Sarajevo(Kalovita brda,Glasinac etc).Nedžarići,Kasindolska etc ugl. sva naselja gdje su zemlju dobili na km- eto pravoOO.Svaka kuća tik pred vratima ima ssvinjac iz kog i danas dismr.Očito ljudi egzotične mirise u avliji .Sad ako se neko nađe prozvan ,ŠTA DA SE RADI.
Gde si bhrate, preselićemo se mi svi kod vas tebra da smo bliže, kupuju kuće ove baliye daju bruku para za ovaj naš jad i bedu.
Najgore kad se čovjek prepozna,a istina zaboli...
A đe ti provede dan? Pomoć: Sarajevo Sarajevo šeher Bosno volim te.