Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normala..imate love vise nego vode...
Kod nas se život NE odvija normalno iako nemamo sankcije 😀😀, ali na žalost imamo dušmane koji žive ovde a žele sve najgore Bosni....
A pazi ko se bavi ovim vijestima SRNA, bolje da gledaju šta se dešava u fabrici Fiat Srbija
@dokjeovacabiceivune Da'bog da im svaka takva "dobra" bila 😀😀😀😀
Ništa ja nisam izjavio, opet SDA kuje neke zavjere protiv mene! 😂
Dozvolite samo da primijetim da su Kuvajt oslobili AMerikanci i da su sad na baterije kad treba protiv Irana. Ista stvar sa zaljevskim zemljama protiv KAtara. Eh 1971 kad su bili zajedno, oni su americi UDARALI SANKCIJE. Najgore je što se te zemlje busaju kao letimni naslejdnici i tumači Muhameda i Kurana, a ne znaju šta im je ALah tu NAREDIO ! Slučajno znam da je područje podijeljeno još 1944 s tim da je Iran pripao VElikoj Britaniji a IRAK POPOLA !
@Harry Callahan Na Jalti su mogli jedino ovce ganjat.
@Harry Callahan Pa valjda je Jalta bila 45 momčino ili si ti Srbin pa ti prekrajanje istorije u krvi. Čerčil je gej, zvao sam ga ali ga i Staljin zvao na radnu akciju a njegova ponuda se tako lako ne odbija. A moj deda kurvqr se sjeća tajnog sporazuma o podjeli Sirije 1916 između Britanaca i Francuza. I Britanci zajebaše Francuze, mada uvijek bivalo drugačije kad se oni nešto džentlmenski dogovore . Vjerujem da su JEvreji tada bili savjetnici Britnacima.