Prodaju ostrva zbog krize
18
Katarski emir kupio šest grčkih ostrva
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto je onaj Hvar, lijep otocic ?
I pravoslavni nacisti znaju podviti rep kada treba.....al upamti frajeru...da ti pare ne mogu ...kupit raju .... iskrenu...... :)
1945. su Njemci promjenili taktiku... osim taktike sve je ostalo isto...
Doček Nove 1440. godine na Akropolju.
Ezani sa Rodosa....
to je i bio početni plan. daš budalama da pretjerano troše, misle mogu dokle hoće, i onda im to sve kroz deceniju vratiš sa trostrukim kamatama. grčka će sva biti rasprodana. isti scenario čeka španiju, a hrvatsku će čekati da se izgradi. sad će masovni krediti biti davani hrvatskoj, otoci će se prenapuhati kojekakvim điđurijama, i onda će ih kao i grčku natovarit dugom i kamatama, i pokupovat zemlju. ne daje nijemac jer je samilostan
a šta ćemo mi prodati? neum? ionako je š.u.p.a.k svemira i niko ga neće ni kad bismo ga poklonili
Ima se, moze se:D
... kad za koju godinu grci pocnu tekbirat! hahaha