Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sausijske kurve isto sranje ko zidovi i cifuti to su Cifutski zahtjevi da se makne 1. turska vojna baza,veza sa Iranom...jebo im Trump mater arapasku glupu
Mene ove arapske zemlje zbunjuju!!! Ne znam na ciju vodenicu da tjeram vodu.Nzn sa kim su Srbi dobri... Znam da su navijaci Irana palili americke zastave na tribinama sa Srbima kada smo igrali SP 98 protiv Amerike...Ali uvjek me ovi zbunjuju.Mislim da bi trebao biti na strani UAE!Mada znam i mnogo ljudi koji rade u Kataru...Ludilo!
Dakle, nemaš svoje mišljenje nego se i u ovome vodiš za Srbima, makar u kontru hahahahaha
Vrlo mali broj harapčina na elidži. Veoma pozitivno ali nemojte još da se radujemo.