Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moji Arapi ... i onda se zale na Izrael i Ameriku.
Tako to rade posteni muslimani, koji su puni tolerancije i mira, mozes ih i uvrijediti, ali oni nece vratiti uvredom, nego ljubavlju i mirom, ;) Ja znam da bi i SDA volila ovakav sistem ovdje. :)
nisu to muslimani vec od zapda instalirani izdajnici svog naroda koji ga pljackaju
Ma kakav zapad, oni vole pare, vise od svoje rodjene majke. I zasto narod ne kaze "dosta". Zato jer vlada tiranija, nema tu svidja ti se ili ne, kazes nesto protiv bilo koga, jezik ti odsjeku. Samo pare, sve radi para.
treba ga jos objesiti
Kolika je kod nas kazna pjesniku za isti prekrsaj?
Pa, je li vama jasno ljudi da su Arapi bili uglavnom cobani, nomadi, do pronalaska motora sa unutrasnjim sagorijevanjem koji zahtijeva benzin, tj. naftu. Nepismena plemena koja su uglavnom znala oko kamila. Sta sad treba ocekivati od Arapa? Nauku?
Ovakvo kaznjavanje je za svaku osudu, ali dobro je prosao jer da je ovo uradio u bivsoj Jugoslaviji dobio bi minimalno 30...
...sa gorljivim nestrpljenjem očekujem gaetanov komentar...
Ali se zato Katar svim silama uvesti demokraciju u Siriju.. O_o
Katar je monarhija, i ne samo monarhija, nego islamska monarhija. Bas ce oni tolerisati nekog pjesnika koji se buni. Trebao je prvo da emigrira pa da pise pjesmice.
Dole takav režim.
Eh da te cuju sad :)