Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo budale i lopovi gledaju kako da se od nekog otcijepe.
europa neće davati podršku ovakvim projektima, ali neće ni ratovati zbog njih, sve je na španjolcima, na kataloncima i aragoncima...
Dobar članak za hranjenje gladnih nacionalista.
mi cemo Srpske zemlje jednog dana ujediniti __________ i svi će to mirno promatrati......vidiš koliko ste bolesni
@nemanja
nemanja se zajebava,bolan...
svi mogu,osim genocidasa dakako...
Katalonija je pokrajina "gospodo" četnici, i ovo ne važi za vaše planove.
Već funkcioniše ko nezavisna :D, ne vidim u čemu je problem, imamo srpske pasoše i ove lafo bosanske, navijamo za Srbiju, učimo Srpski... Naše institucije, imamo i himnu, i grb, i zastavu... što vama npr. fali :D Na vama ostaje samo da pjenite, i eto, pozvan si prvi ti Tesla na dan državnosti Republike Srpske 9. januara, svojim prisustvom da uveličaš događaj.
Damire, i pored toga što si me pokušao uvrijediti (valjda.. ?), i dalje si pozvan na dan državnosti Republike Srpske 9. januara.
svi mogu samo GENOCIDNA TVOREVINA NEMOZE ;)
Niti će ikada moći :) :) .
Ko kaze? :DDDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Katalonija nije napravila GENOCID nad Španijom tako da se može bez problema odcijepiti isto ko i Kosovo ,Vojvodina i Sandžak...(kada dodju na red uskoro)
Zaboravio si Republiku Srpsku,gospodine Mujaga! :DDDDD
zato sam i napisao GENOCID...to koda budali kažeš da je budala...ne shvaća
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Moze, ali da Barcelona istupi iz Primere. ;)