Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce i cetalji traziti referendum na celu sa miletom traktoristom
Hoćel Messi glasati ? :)
Da smo mi pametni,oduzeti srpskoj 27% teritorije,milom ili silom,dati katolicima 14.8% i mi onda konacno formirati svoju,normalnu,zdravu drzavu na 58.2% teritorije da se ova farsa vise zavrsi.Ovako mozemo do sudnjega dana,nema naprijed.
Cuvaj ti mamicu bolje ce ti biti, ti nemas ni 24% samo halucinaciju
Ipak si me poslusao a? Jedino sto Aristotel ti nikako ne pristaje, duduk bi bilo mnogo bolje.
nego pusti suplju, a nismo dugo o avlijanerima pricali... kakva je situacija u vasem naselju sto se toga tice?
katalonci imaju sasvim dovoljno prava u okviru španjolske, utjecaj na sudstvo, policiju školstvo, pravo na svoj jezik i sl., osobno mislim da bi i oni i škoti na nekakvom referendumu u nekakvo normalno vrijeme, dakle ne vrijeme ekonomske krize, odbili potpunu neovisnost, ali kad nema novca, nacionalizam je zahvalna hrana.
ja mislim da će škoti odbiti otcjepljenje, oni imaju državu u državi, ako budu morali ponovo aplicirati za članstvo u e.u., u nato i ako im britanija ne dozvoli funtu kao valutu, njihova neovisnost bi bila preskupa.....
Do 2020. evo dosta novih država Katalonija, Škotska, Kosovo, Vojvodina, Sandžak.
E muhibu jesi i pametan u pm pa kad bi to tako bilo mogu misliti sta bi od Bosne onda ostalo,tvoja Bosna bi ostala u najboljem slucaju u trokutu Sarajevo-Zenica-Tuzla haha