Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo rusko zakonodavstvo! i to 5 godina netto...
Sutra u podne biće performans u muzeju židova u Wašingtonu, 3 gola pedera će glumiti ohebavanje nad čifutskim oltarom sve u znak slobode govora i izražavanja, dođite svi besplatno je. PEACE.
ma ja cure se malo šalile po crkvi, ko i onaj što je stavio tri kurtona Isusu na sarajevskoj katedrali i sad protiv tih performansa neko protestira.i trpa umjetnike u zatvore...
Hoću zabiću samo prvo da ti ga izvadim iz mame zaglavio se
Zasto prozivas ljude bezveze? Kaznili su ih primjerenom kaznom za njihov postupak. To sto su ove kuchke uradile se ne moze nazvati \"slobodom govora\" nego je to ciljana uvreda na racun vecine ruske populacije. Samo se postavi u polozaj da su \"nastupale\" npr. u Begovoj dzamiji ili nekom drugom vjerskom objektu, naravno da bi pod pritiskom medija bile osudjene na slicnu kaznu.
Sad će stoka komunistička, tako i treba čvrsta ruka. Eno imaju i talibani čvrstu ruku komunjare, a da odete malo do Irana kad volite črstu ruku, ili ipak najbolje da zabijete nešto čvrsto sebi u dupe mamu vam pokvarenu.