Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna je najpametnija i najmudrija.Uz pravovremene analize cijele situacije odrekli su se prvenstva i prepustili Belgiji da ide.I pokazalo se evo,da su razmisljali ispravno,daleko u buducnost. Ja kontam sto nece da trce,sto se setaju,sto pustaju Kipru da im da golove,al’ sad mi je jasno. Svaka cast momci,pozdravlja vas cika Gari.
Vrhunski šahista, loš političar i još gori čovjek.
Evo ga ruski Ceda Jovanovic :)
Kasparov je ruski Čeda Jovanović.
Looser prodao se za kesu evrica. I ako je sah sport onda su i domine i covjece ne ljuti se. Cuj Putin ima expanzionisticku politiku, a okruzili ga i dave Rusiju ko zmija misa.
Okružili je sa desetinama baza i "protivraketnih štitova". Ali, uzalud im je. Prije će se urušiti iznutra nego što će nauditi Rusiji.
Slab izbor životne partije je odabrao Gari!
Idiot.
Ooooh da, a Američko/židovska imperijalistička ideologija se može tolerirati?! Tko drugom jamu kopa, sam u nju pada. Svi ćete na kraju biti pod ruskom čizmom ako tako nastavite.
Mog’o bi i ti Gari kakvu papicu toplu popiti od Putina. Sad ce mozda biti sa nekim drugim okusima.
GAri MAjstore !
Ko te ebe
E sace Dodik uzinat na prvenstvo, sa Vucicem na celu rusofilske kolone!