Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i trebaju ga gađati,šta on ima crtati karikature Konjića i Toromanovića
Vjernik sam ali smatram da profesor ima puno pravo na slobodu izrazavanja,bez obzira u kakvom obliku dolazila. Nitko nije iznad kritike ili satire. Boga ne treba braniti,ta tko mu ista moze ako je Svemoguc? Profesore ne daj se!
radi sa 65 i to je kazna :) a kamoli sve što ne znamo o njemu i njegovom privatnom životu.
@@ateist vidim kako ga je kaznio,radnim mjestom na fakultetu i dobrom platom
pa kad već pisete o tome mogli ste i objaviti karikaturu da vidimo da li je ovaj covjek zasluzio da ga se gađa jajima...ovako moram nagađati na što to liči
To je sloboda umjetnička,šta je sada osuđujete.Pustite čovjeka da stvara umjetnička djela,ko je vama kriv što ste g..pi pa ne razumijete umjetnost.
kako znaš da nije?
de neka mi vjernici objasne zašto ga A--l--ah nije kaznio zbog karikatura?
Slazem se, sarajevo-x.com je postalo zivo smece! Bojkot!
a neka ukinu anonimne komentare pa da vidimo onda posjecenost :D
F.u.j. i vi (r.e.d.a.k.c.i.j.a.) i k.a.r.i.k.a.t.u.r.i.s.t.a. i s.l.o.b.o.d.n.a. o.p.c.i.j.a. d.a.v.a.n.j.a. . k.o.m.e.n.t.a.r.a. i r.a.z.n.o.r.a.z.n.i \"k.o.m.p.e.t.e.n.t.n.i.\" k.o.m.e.n.t.a.t.o.r.i. , n.e.m.a.m. .r.i.j.e.č.i. P.r.e.s.t.a.j.e.m. p.r.a.t.i.t.i o.v.o. g.o.v.n.o. z.v.a.n.o. p.o.r.t.a.l. s.a.r.a.j.e.v.o.- x. F.u.j. j.o.š. j.e.d.n.o.m..
njega treba kazniti zbog nedostatka stila ovo je vec puno bolje: http://www.jesusandmo.net/2012/02/08/grrr/
...majmun
jedno jaje snagu daje