Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da je Karadžić-PIČIĆ odgovoran za GENOCID u Srebrenici. Nije to bio nikakav \"POKOLJ\" ili \"MASAKR\", jer krivično-pravna terminologija ne poznaje takve izraze, već postoji samo GENOCID koji je počinila Smrdljiva srpska republika, tj njene vlasti, a pravoslavni narod u Bosni i Hercegovini nema myda da se suoči sa istinom i osudi Radovana Karadžića i njegove monstrume, pa ih moramo slati za Haag. Njima bi najbolji sud na ovome svijetu bio narodni: NA SMRRRRRT, NAAAA SMRRRRRT, NA SMRRRRRT, NA SMRRRRRT!!! A Sud pravi ih čeka na Onome Svijetu, tj. Božiji Sud. Jedina prava PRAVDA.
KO NE VOLI CIKA RASU, POPUSI NAM KITU NASU
Joj Raso al\' si grdan jbt ... Za tebe nije Hag, tebe treba cakijom rezati 3 godine ...
QKristijan pise \"Sta je sa natalitetom majmune retardirani...nestacete kao para...pedofili vlaski )\" Pedofili!??? - Rece poklonik i vjernik vjere koja slavi najveceg pedofila u historiji, Muhameda. Procitaj malo kak je nastao tvoj Islam, procitaj malo kak se u muslimanskim zemljama jedni za druge zene prvi rodjaci, pa razmisli tko je genetski skart i cija se djeca radjaju retardirana u brakovima krvnih srodnika.
Biljana, zatvor, beleške iz pjesmarice Patricka Liptona Robinsona Biljana Plavšić, beleže Zapisi neki ubavi, Počini grehe najteže Zbog neprebolne ljubavi. Biljana pamet izgubi, Arkana nekog sakaše, U želji da ga izljubi Po leševima skakaše. Biljana, babac veseli, Arkanov baknež dobila, Pa svud po svetu rasel
To su ti takoznavi elementi koji sebe sami zovu pravoslavci, koji bi sve ucinili da uniste nasu domovinu. Oni se danas sire, sve na stetu nase islamske kulture i duhovne tradicije koju smo stotinama godina njegovali i postivali. (...) pravoslavci; njihovo postojanje je bazirano na lazi, laz u kojoj se trvdi da oni zajedno formiraju jednu naciju i da sebe tretiraju kao vjersku skupinu. Oni su najveci lazovi; a oni koji to nevide nisu sposobni i u stanju da vode istinu k pravdi. (...) Najveci moguc kontrast s Bosnjacima su pravoslavci. Pravoslavni instinkt vodi srpski narod kao primitivnu stoku, kao sto se to kod ostalih zivotinja u prirodimoze vidjeti. Taj njihov primitivni instinkt je samo privremen i vodi tu sektu samo kada se oni osjecaju ugrozenim. Ali uvijek u historiji je se vidjelo da se ta stoka lahko moze razbiti i da je ta njihova \'organizacija\' samo privremena.
stante bosanci jeb ga nije pošteno krenuli smo od slovenije počeli praviti slovence. sad smo prešli na hrvate montenigersi su i onako lijeni pa smo im žene zadovoljavali srbima smrde neobrezane kite tako da ga nama rado puše al eto bolje mu je svugdje nego u gaćama
Ko ti pokloni tako lijepo ime a tako pogano srce imas?
Ko kome sve sebi, ona stara kaze...i nikada nije bilo drugacije neko bas tako. I ovaj gad na slici, i dzubre koje je bilo u dogovoru s njim, i vjestica koju Dodo voda za ruku i Raso i RS i K.Katarina i Kristijan i svi koji se nasladzivaju nad 7.000 mrtvih ljudi ( to sto se zna ) bumerang se vrati samo da znate. Govoriti iz inata, eeeee to je to ....sto mislis drugima vrati ti se dvostruko na najdrazim...
Ma malo sam se iznervirao... Nije on toliko ni los, ali mislim daje moglo drugacije. Hajde, halal ti bilo i da se vise ne nerviram i pijem tablete za smirenje kada ga vidim na slici... BIH4EVER!
Bijedna krvolocna primitivna ukrajislih pecina zvijer! Da Bog da te sve tvoje zrtve davile pa nemogu svoju krvavu dusu izdahnut! BiH4EVER!
Upravo tako natalitetom se danas pobjede izvojevaju. Raspitajte se malo po internetu od čega se cijela evropa usrala do za vrat, a to nisu muslimanski teroristi =D
Eto ti Pipe pa se tornjajte zajedno u Ceceniju i tamo prosipajte svoje dok vas Ruje ozbiljno ne zgaze. Nasli vi igrati utkamicu protiv Rusije? Da mozda necete i Kinu zauzeti Dzihadom? PAMET4EVER!
Sta je sa natalitetom majmune retardirani...nestacete kao para...pedofili vlaski )
@Kristian, povuci ga dolje..magarac...:-)