Neće se pojaviti u sudnici
0
Karadžić bojkotuje početak suđenja
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umno poremeceni koljac s Pala jos uvijek misli da je dosao na pregovore....
zadavit govno
kako zatvorenik moze bojkotovati sud? smijurija od suda
bijedno krvavo fasisticko cudoviste!Ak ti niko nece sudit na ovom svijetu kad crknes mrcino smrdljiva tad ce ti bit pravi sud! BiH4EVER!
Karadzicu na sudjenje. NECU Karadzicu moras na sudjenje. NECU Karadzicu na sudjenje. Datcemo ti lizalo. NEEECUUU. KMEEEEEE KMEEEE MAMAAAA!
jos da im se pridruzi mile (a bilo bi posteno i kolegijalno) onda tamo mogu osnovati parlament rs i natezat se sa terristima. mile je najlukaviji od njih, oni krali a on trosi. Dok se zene rase i momcila godinama samozadovoljavaju rokijeva snasa duhani svakog mjeseca, redovno u srijedu, kad dan utihne i kad se roki vrati sa ispase.
Samo ti majmune vlashki bojkotuj,*bemu li ti Sonju u stau. Ti si svoje odbojkotovao jer ziv iz zatvora neces izaci. A kad te osude i smjeste sa momcilom onda lagano mozete vjezbati watersports u celiji tj.razmjenjivati urin. hahahahahahahoohohohohoahahahaaha uiiiiiiiiiiiii
bice on dovucen u sudnicu:)