Prema računici talijanskih medija
0
Kapetanu nasukanog kruzera prijeti 2.500 godina zatvora
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....odlezat ce 1500 i onda ce ga pustit zbog finog ponasanja.....
Zašto po ovom principu ne računaju kazne za ratne zločince?
da 2500 godina ali ce odlezati 20 talijanski zatvori kurton opcenito evropski, kazu poginulo je paar amera??? treba ga osloboditi u evopi a tuziti ga u americi za par amera dozivotno u san quentin ili na deathrow 10 godina i onda spric spric koktel za kraj hehe i neka nebrine igla je sterilna tako kad umre da se nebrine dali je zarazen hiv-om ili ne
zar i ovo postoji...pa šta onda znaći doživotna kazna...2.500 godina?
ma odlezi 800 godina i sloboda ba
Mojne tisra , balijo :D
A mos ga i hebat sad ,kad uhelaci i napravi stetu.
Kad ce te shvatit da na krsanskom sudu nepravde muslimanske zrtve ne vrijede nista ili puno manje nego njihove zrtve. Jos su to krvoloci koji su tehnoloski napredovali a duhovno ostali u rangu Atile Hana. Nebi danas kolektivno ucestvovali u holokaustu nad muslimanima sirom svijeta i onda se pretvarali da se nista ne dogadja naprotiv da oni uspostavljaju \"pravdu\".Hahaha Netreba nam vise vase bojeve \"pravde\".Brejvik je primjer jednog prosjecnog \"civliziranog\" i \"slobodnog\" zapadnjaka. Eno Abu Hamzu jadnog drzala stoka 3.5 godine nizasta.A krmaca Plavsicka lezala 7 radi ubistva hiljade civila.Pametnom dosta. Nego vi brze bolje se vracajte Islamu,onakvom kakav je Muhammed sallAll\'ahu alejhi ve selem praktikovao,i nece biti vise srebr\'enica.
Frančesko nista ne brini, nagodit cemo se.
sto kaze Valter, da ovako racunaju za ratne zlocince mislim da bi karadzicu trebalo dati 15 milijardi godina zatvora.
Da mu je to smanjit na 800-1000 godina, pa inekako...
e moj kapetane, pich.a ti dodje glave, ne valja ga ni previse umakat!
...a kad odlezi kaznu hoce li ponovo biti kapetan broda? :(
Kako je ovaj nesposbni kapetan mogo upravljat takim jedim brodom. kazna za njeg treba bit da ga uguse u vodi .
Znao sam, čim se malo smiri vanredno stanje pocece priča o nasukanom kruzeru i opakom kapetanu :-)
Isti SEJO KALAČ