"Večerali i dijelili intimne trenutke"
0

Kapetan Schettino prije nesreće bio u krevetu sa Moldavkom

Sarajevo-x.com
Moldavska balerina Domnica Cemortan je neposredno prije nesreće večerala sa kapetanom broda Costa Concordia i, kako kaže, s njim dijelila intimne trenutke.

Britanski Daily Mail tvrdi kako je Cemortan također kriva za nasukavanje jednog od najluksuznijih kruzera na svijetu zato što je odvukla pažnju kapetanu koji se nije mogao usredotočiti na svoj posao.

U posljednjih šest mjeseci ova Moldavka je bila u centru svjetskih medija koji su željeli saznati šta se ustvari desilo te noći kada su poginule 32 osobe.

Cemortan je ranije demantirala bilo kakvu romansu sa oženjenim Francescom Schettinom, ali su njena garderoba i bikini pronađeni u kapetanovoj kabini.

Ali, tvrdi Daily Mail, Domnica je ipak otkrila da je bila sam u kabini sa Schettinom neposredno prije nasukavanja.

Ova balerina je izjavila kako joj se Schettino iznimno svidio, ali da nikada nije bila u vezi s njim.

"Da, izuzetno me privlačio, a i on je bio zainteresiran za mene. Bio je šarmantan i dobro je izgledao. Ali, nismo vodili ljubav", kazala je Domnica.

Pojasnila je kako joj je garederoba ostala u kabini dok je čekala da njena bude slobodna. Schettino je trenutno u kućnom pritvoru, aukoliko bude osuđen suočit će se sa kaznom do 15 godina zatvora.