Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Americi mozes da budes predsjednik jedino ako si rodjen tamo i imas Americko drzavljanstvo...Isti zakon treba donijeti i u Bosni pa nas nebi oni iz \"demokratske\" Evrope zahjebavali...
Vlada RS ce vec na sljedecoj sjednici razmatrati ovo pitanje a nije iskljuceno ni raspisivanje referenduma o tome.
\" Strancima je, prema Ustavu SAD, zabranjeno da se kandiduju za vodeće državne funkcije...\" kako je to blesavo receno. strancima nije ni u jednoj zemlji dozvoljeno da se kandiduju za vodece drzavne funkcije. u protivnom ne bi bilo smisla imati drzavu. ovdje nije rijec o strancu, jer arnold je drzavljanin usa. ovdje je rijec o covjeku koji je dobio usa drzavljanstvo. znaci - nije stranac.
Ma nema sanse, amandman bi pao zbog entitetskog glasanja
ha ha ha vidi onog iz terminatora sa guvernerom hahah
http://www.webpark.ru/comment/62136
Prvo nauci spiking inglish pa se onda kandiduj
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA , a tanke nožice ??????
Ovo nije istina \"Strancima je, prema Ustavu SAD, zabranjeno da se kandiduju za vodeće državne funkcije\" Strancima jeste zabranjeno da se kandiduju SAMO za predsjednika i podpredsjednika.
Pa ovo je kraj svijeta...Apokalipsa. Hahahahah..sve je moguce...
Simpsonovi su bili u pravu!
I meni...