Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je diskriminacija, jer zašto se tuberanima, griparošima, sidašima, duševnim bolesnicima ne dozvoljava parada časti i sreće, nego homoseksualci hoće sve samo za sebe, e pa ne može, jer zamisli da heteroseksualci krenu u kontra pride.. Homoseksualci krše ljudska prava svim ostalim kategorijama. Dosta je i njih više i drugi imaju svoja prava...Moje dijete mora tolerirati ideologiju o dva tate ili dvije mame, a o svom tati i mami ne smije ni da govori, jer to nije in, to je niđe veze...
LGBT traže jednaka prava kao i hetero i zato organizuju parade. Na osnovu čega su ugrožena hetero prava ako LGBT traže svoja prava? Hetero imaju sva prava da budu hetero dok LGBT nemeju prava da budu LGBT. U tome je stvar.
@bajro1980 Ugrožena su prava hetero orjentiranih utoliko što kada bi mi napravili paradu to bi bio unisoni seksizam, za svaku osudu a kad to radi LGBT to je kao tebi OK jer eto nemaju pravo da budu LGBT. Jarane oni imaju pravo još kako da budu to što jesu, ali to pravo ne treba nikome da nabijaju na nos, isto kao što to ne rade hetero i ne zveckaju svojim pravima to ne treba da rade ni LGBT osobe. Što ko radi u u seksu u svoja 4 zida nikoga ne interesira, pa tako ni javnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SMRT PEDERIMA!!!!!!!!!!!!!
Mogli su i ova nasa trojica pedera sa njima... Mozda bi izvukli sta od Kanađana.
Ako je Bog dao da + privlaci -, kako oni mogu + i +, je li to normalno????? Teski sam protivnik pedera
Da te pitam nešto. Da li takodje mislis da su stotine ostalih proklamacija koje je bog dao (ne jesti školjke, ozeniti udovicu svog mrtvog brata, ne raditi subotom, ostaljati žrtvu u hramu, ne dirati ženu koja ima menstruaciju, odsjeći ruku lopovu) normalne I da bi se po njima trebalo postupati? U današnjem svijetu nam je potrebno što više ljubavi, a pomenuta populacija ne oskudijeva po tom pitanju.
I, da još spomenem. Homoseksualno ponašanje je uočeno kod više od 1500 životinjskih vrsta. Takodje, značajan broj istraživanja ukazuje da je homoseksualnost primjer normalne i prirodne varijacije u ljudskoj seksualnosti i sama po sebi ne predstavlja i nije izvor negativnih psiholoških efekata
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
vrli novi progresivni svet kasti ,selektivne pravde ,terora manjine nad vecinom ,izivljavanja nad djecom.....
Ko se to iživljava nad djecom?
sudeci po komentarima mi smo definitivno rasa koja ima mozak ali se rado sluzimo tudjim
fuj....................................
Hebali ga oni
https://www.facebook.com/U%C5%BEivo-Sa-BiH-Cesta-143594616077357/
Ne vidim sta je tu cudno u naprednim zemljama.
sigurno si i ti bio 😛😛😛😛